kunstklubben

Er du vild med kunst – Kunstforeningen Kunstklubben


Meld dig ind i Kunstforeningen Kunstklubben og del din passion med ligesindede

Kunstklubben søger nye medlemmer, og de har brug for dig, der mangler et rum til at dele din passion.

Er du kunstner? Kunstinteresseret? Kunstelsker ligefrem? Eller blot nysgerrig på, hvad kunsten har at byde på? Og har du længe ledt efter nogen, der begejstres lige så let af kunstens forunderlige verden som dig selv? Bliv medlem af Danmarks Kunstforening og dyrk din lidenskab med folk, der har det ligesom dig.

Det er slut med at inspicere kunsten alene, fordi du for 10. gang ikke kan lokke din familie eller dine venner med. Kunstklubben arrangerer ture til udstillinger, ferniseringer og musser, og som om det ikke i sig selv er nok til at få pulsen op hos en kunstelsker, giver et medlemskab i Kunstklubben helt særlig adgang til galleriejeren, kunstneren og kuratoren.

Hele Danmarks Kunstforening

Kunstklubben er netop stiftet med det formål at sætte fokus på de kunstevents, som (heldigvis) er at finde i stort omfang overalt i Danmark. Du får mulighed for at udvide din horisont i en demokratisk forening, der giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på indholdet. I bonus hertil er det klubbens mål at støtte ny dansk kunst gennem kunstkøb, der udlodes til foreningens medlemmer. Køb, der kan gøre en verden til forskel for nystartede kunstnere. Der er SU-venlige medlemspriser.

Se kunstklubbens arrangementer.

Kunstforeningen har til huse i Byens Hus i Gentofte, som foruden Kunstforeningen, huser humanitære organisationer og fællesskabsskabende aktiviteter såsom fællespisning og idrætsaktiviteter. I Byens Hus vil du endda få mulighed for at udstille din egen kunst! 

Er du kunstinteresseret?

Lyder det som noget for dig? Er du fuldstændig klar til at melde dig ind, eller vil du lige læse lidt mere? Uanset hvad kan du besøge foreningens hjemmeside på følgende link og gå på opdagelse i foreningens verden.
Besøg Kunstforeningen Kunstklubben.

Related Posts