IIgingkoslab

Smart vækkeur – Gingko Slab i teaktræ

Artikel med reklamelink

Gingko Slab – et stilfuldt, enkelt og funktionelt LED vækkeur

Ligger man i morgenstunden og snoozer i sengen, kan man blive mødt af en Gingko. Man vågner blidt og med et knips med et par fingre, kan du se klokken på natbordet.

Her er der tale om et smart Gingko Slab vækkeur. Et super smart væggeur i teaktræ der viser klokken med store LED lys. Gingko er et engelsk mærke fra 2011 der med et stilfuldt og funktionelt design viser klokken, dato og temperatur i LED-tal.

Et elegant vækkeur

Gingko Slab tændes automatisk, når man rører let ved knapperne – men også ved lyden af en knipsen med fingrene eller en klappen med dine hænder. Det slukker igen ganske automatisk, når der bliver ro i rummet. Displayet kan sættes op til at vise klokken permanent. Når alarmen lyder, kan man røre let ved een af knapperne, hvis man vil snooze, eller vende uret på hovedet, hvis man vil slå alarmen fra.

Her er der tale om et smart vækkeur der har vundet priser i England. Tilsvarende model er præmieret som ‘Gift of the Year 2019’ i England (en pris der gives til de nyeste, mest originale og innovativt designede produkter, der samtidig kan gives som gave).

Mål: ca. 21 x 9 x 4,8 cm

→ Bestil et Gingko slab vækkeur her

Related Posts