kunst i virksomheden

Lej kunst – Leder du efter kunst til virksomheden?

Denne artikel viser annoncer

Lej kunst til virksomheden eller privaten

Måske er muligheden ikke tilstede lige nu for at investere i kunst. En god løsning kan være at leje kunsten i stedet. Flere og flere gallerier lejer nemlig kunst ud på månedsbasis for netop at komme kunstelskere i møde med ny kunst på væggene.

Kunst på væggen i virksomheden

I virksomheder kan spændende kunst på væggen give helt nyt liv i lokalerne for både ansatte og kunder. Desuden kan kunsten inspirere til nye tanker og aspekter i løbet af en arbejdsdag.

En lejeordning er som regel tilpasset den enkelte virksomhed og er klart en fordel for alle parter, både virksomheden, galleriet og kunstneren kan være glad fo sådan en ordning.

Her er 2 muligheder for at leje kunst:
GALLERI V58 i Aarhus – læs mere her
KUNSTBIBLIOTEKET i København – læs mere her

Hvis man er blev glad for det værk man har lejet og ønsker at købe det til sim virksomhed, så er det værd at tage med at køb af kunstværker kan afskrives som driftsomkostninger.

Få info om kunstudstillinger på Instagram

Er du til besøg i kunstgallerier, kunsthaller eller udstillingssteder, så kan du besøge www.kunstudstillinger.com og samtidig følge instagramprofilen @kunstudstillinger. Her kan gallerier fra hele Danmark få deres udstillingsposter vist og vi andre kan få en update på kunsten i nærheden.

Related Posts