Frilandsmuseet

Besøg Frilandsmuseet – Det Gamle Danmark

Frilandsmuseet et historisk museum og en oplevelse af Det Gamle Danmark

Det Gamle Danmark – Er et Open Air Museum – en ikonisk destination siden 1897 med bygninger i naturlig størrelse fra forskellige tidsperioder. Bygningerne er således blevet pillet fra hinanden, flyttet og genopført på frilandsmuseets område fra forskellige steder i Danmark.

Frilandsmuseet er et af de ældste åbne museer i verden. Her kommer man ind i en anden verden, hvor der hersker et helt andet tempo end det vi kender fra i dag – nemlig det historiske Danmarks landskab.

Når du besøger Museet, som ligger mindre end 30 min fra indre København, transporteres man århundreder tilbage i tiden. Her mærker du hvordan det var i de rigtig gamle dage.

Det er mulig at gå en tur i den gamle tid og spadserer langs grusveje og stier, og besøge de lokale i landsbyen i deres fuldt møblerede hjem, både bondens hjem, den velhavende møller, landsbyvæveren og de indsatte i fattighuset.

Tag familien med i alle aldre på Frilandsmuseet

Frilandsmuseets bygninger (ca. 50-60 gårde, huse og møller) fortæller om hverdagen for folk på landet gennem de sidste 350 år. Lad familien opleve kontrasten fra nuet til dengang hvor man levede på en helt anden måde.

Med et besøg på Frilandsmuseet kan de besøgende få et indblik i livet, som det var engang. Hold øje med museets hjemmeside for at følge med i deres særlige aktiviteter og udstillinger.

Adressen er:
Kongevejen 100
2800 Kongens Lyngby
Se evt. mere på https://www.facebook.com/frilandsmuseet/

Der er parkering ved døren.